donderdag 3 maart 2011

Meiying quilt & Lente quilt

Alweer nieuwe projecten gevonden, moet zo langzamerhand wel een halt roepen met nieuwe projecten anders worden het er denk ik teveel! Maar gisteren naar de Handwerkbeurs geweest te Zwolle, met mijn moeder  Ria, en daar zijn wij zeer geslaagd wat stofjes betreft. De wereld aan kraampjes in één grote haal en daardoor ook teveel leuke keuzes waar je dan toch echt je keuze uit moet maken, haha. Ik ben van plan om een lente quilt te maken (die ook manvriendelijk is qua kleurtjes) en een chinese quilt, deze quilt noem ik de Meiying Quilt. 


Meiying Quilt:
Leuke stofjes he? Ik weet niet zeker wat voor bloemen erop staan maar ik gok op Cherry Blossom. Wel een uitdaging aangezien het materiaal nogal glad is, maar ik ben wel weg van een uitdaging.
Dit zijn de stofjes van de Lente Quilt, ook erg leuk! Frisse zachte kleurtjes en dan de bloemen die eruit springen straks. Helemaal happy ermee!Deze knopen wil ik graag ook in één van de quilts verwerken, mijn idee gaat uit naar de Meiying Quilt, maar dat valt nog te bezien als ik eenmaal bezig ben met de quilts.
1 opmerking:

  1. Prachtig! Wat een mooie foto's van je stofjes!
    Het worden zeker prachtige quilts!
    Ik ben nog niet weer op blog-visite geweest, dus zie je blogje net...... ;/
    Geniet ze! En als je hulp nodig hebt...... ;)

    BeantwoordenVerwijderen