zaterdag 29 oktober 2011

Koffer kattenmand

Vandaag was ik op stofjes jacht toen ik plots deze koffer tegenkwam. Al een tijdje liep ik met het idee om van een koffer een kattenmandje te maken en aangezien wij de kleur rood in huis hebben, wilde ik het liefst een rode leren koffer.

De koffer is niet nieuw en daarom had het ook een zacht prijstje, dus ik kon hem niet laten staan! ^_^ 

De bedoeling is dat ik er een tafeltje met een boormachine eronder bevestig en de koffer open laat staan tegen de muur, verder voeg ik er een leuk gequilt kussentje toe zodat de katten daar op kunnen liggen. Het is dus niet alleen leuk voor de katten (katten zijn namelijk gek op leer) maar het is ook nog eens een erg leuke decoratie idee voor in je woon- of eetkamer! 
Ik had de koffer net in huis en de jongste zat er al in, wat een druif! 

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk gezicht!!! Die gekke Bikkel; had waarschijnlijk hetzelfde idee als jij........ (haha...) ;))
  Liefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja echt, die had direct door wat de bedoeling was van de koffer! :P Potter zat er daarna in, alleen die heeft iets meer moeite om erin te gaan liggen (iets groter). Ze kunnen er dus echt niet samen in! Maar de koffer komt naar de dressior, P vond het ook een geweldig idee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey ankiepankie....weet dat je ook stappel met nancy de hond was,en wil je even doorgeven dat we haar dinsdag hebben laten inslapen.maar tjonge wat mis ik dat beest.ze was zo maf...nou ja dat weet je zelf ook he.maar het wilde niet meer en moesten wel.liefs ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dinsdagmorgen heb ik haar er nog uitgelaten en toen ze in de keuken stond,zakte ze in elkaar en zo is het de hele dag gebleven.en dertien is oud voor zon hond,maar ze had zon lief karakter,en altijd aandacht willen hebben.dan pakte ze van alles en nog wat,en ze schooide natuurlijk,maar dat heeft be haar geleerd hihihi.dus eigenlijk ouderdomkwalen.

  BeantwoordenVerwijderen