zondag 13 februari 2011

Gebreide omslagdoek ~ Knitted shawl


Goede avond!

Vandaag was een rustig dagje aangezien het zondag is, de perfecte dag om bezig te zijn met werkjes! Afgezien van het quilten ben ik ook bezig met een breiwerkje, iets wat ik hoogstwaarschijnlijk ver in de toekomst pas gebruiken ga haha! Ik maak een gebreide omslagdoek, een klein beetje met een eigen verzonnen ingeving maar ik ga het gewoon proberen :) De bedoeling is dat ik blokken ga breien en vervolgens met wit wol aan elkaar ga hechten, wel op zo'n manier dat er duidelijke witte lijnen zichtbaar zijn (dat word nog even verzinnen hoe ik dat voor elkaar ga krijgen maar een leuk uitdaging!)
Today was an quiet day because it is sunday, a perfect day for being busy with my hobby! Apart from quilting i'm also busy with knitting and with something i going to need in many years i supose haha! But i'm going to make a knitted shawl. The idea is that i make knitted blocks and put it together with white wool. How or what i don't know yet but i'll see when i get that far.

Het wol lijkt op de afbeelding alleen is het paarse gedeelte bruin.
Hier is al één blokje:


Iedereen alvast een fijne week!

3 opmerkingen:

  1. Dat lijkt me een leuk idee!!! En wat een schattig gezicht met Potter en Bikkel in de vensterbank....... ;)) ..... echt luilekkerland......!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha jah ik vind het knap dat de potten op de vensterbank nog overeind staan :O maar Bikkel heeft inmiddels van de rechter vetplant al bijna een palmboom gemaakt (zucht). Welke plant vinden katten niet "lekker" ? :P

    BeantwoordenVerwijderen